менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Нахиляє видалити Office 2007

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 січня 2008, 08:34
Член групи

Default Нахиляє видалити Office 2007

Здравствуйте, я встановлено Office 2007, але я нахиляє видалити його, я спробував видалити його, додавати і видаляти, а він каже: "Пушка продовжити установку, оскільки необхідні файли пошкоджені або відсутні. Знову запустіть програму установки з orginial вихідний диск або завантажити місце перебування "
Я не знаю, що робити, тому що я Didn't використовувати диск і завантажити місці я не знаю тому що мої друзі дали мені, але після мені увійти в 30 разів Programe deactives, це те, що мій друг сказав, що після deactived. І я запитав його, що сказати мені, де ти отримав від, і він не знає,. Щоб я міг видалити його з перезавантаження комп'ютера сенсу видалення все з мого комп'ютера?
Old 3 січня 2008, 11:34
Донор групи

Dont думаю, ви отримаєте велику допомогу тут M8, з неліцензійними програмами.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 3 січня 2008, 12:56
Член групи

Wat Do U означає нелегальне програмне забезпечення?
Old 26 лютого 2008, 10:34
Член групи

це пробну версію завантажили від веб-сайту Microsoft?

якщо ні, то ви ansure питання ... нелегальне програмне забезпечення являє собою повну версію програми, яку ви придбали, не заплативши за нього і його дуже несхвально на цьому форумі.

Якщо Ваш друг за вміння не платять за програмами я б не використати те, що він / вона дає вам більше .... наслідки, якщо впіймали може бути дуже дорогим.
Old 26 лютого 2008, 11:25
Донор групи

Якщо вона деактивується то це явно не повна версія - це цілком законна пробну версію якої Microsoft зробити доступними для кожного в http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx

Це буде де він був завантажений с, але в мене немає досвіду видалити Suite. Можливо, що посилання достатньо, щоб отримати вас повз запит з повторним запуском установки від нього і просить видалити. Можливо, Вам необхідно завантажити весь пакет, а потім запустити його і видалити.

Якщо повернутися і розповісти нам, де ви отримаєте з ним, щоб я буду зацікавлений у відповіді.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.