![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравствуйте, я встановлено Office 2007, але я нахиляє видалити його, я спробував видалити його, додавати і видаляти, а він каже: "Пушка продовжити установку, оскільки необхідні файли пошкоджені або відсутні. Знову запустіть програму установки з orginial вихідний диск або завантажити місце перебування "
Я не знаю, що робити, тому що я Didn't використовувати диск і завантажити місці я не знаю тому що мої друзі дали мені, але після мені увійти в 30 разів Programe deactives, це те, що мій друг сказав, що після deactived. І я запитав його, що сказати мені, де ти отримав від, і він не знає,. Щоб я міг видалити його з перезавантаження комп'ютера сенсу видалення все з мого комп'ютера? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dont думаю, ви отримаєте велику допомогу тут M8, з неліцензійними програмами.
|
|||
|
|||
|
Wat Do U означає нелегальне програмне забезпечення?
|
|
|
|||
|
|||
|
це пробну версію завантажили від веб-сайту Microsoft?
якщо ні, то ви ansure питання ... нелегальне програмне забезпечення являє собою повну версію програми, яку ви придбали, не заплативши за нього і його дуже несхвально на цьому форумі. Якщо Ваш друг за вміння не платять за програмами я б не використати те, що він / вона дає вам більше .... наслідки, якщо впіймали може бути дуже дорогим. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Якщо вона деактивується то це явно не повна версія - це цілком законна пробну версію якої Microsoft зробити доступними для кожного в http://office.microsoft.com/en-us/pr...741481033.aspx
Це буде де він був завантажений с, але в мене немає досвіду видалити Suite. Можливо, що посилання достатньо, щоб отримати вас повз запит з повторним запуском установки від нього і просить видалити. Можливо, Вам необхідно завантажити весь пакет, а потім запустити його і видалити. Якщо повернутися і розповісти нам, де ви отримаєте з ним, щоб я буду зацікавлений у відповіді. Моя система: Тім
|