по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Арго актуализация на Microsoft Office 2007

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 юни 2008, 06:45
Новите държави Група

Default Арго актуализация на Microsoft Office 2007

Здравейте всички

Първи пост тук, имат нужда от помощ с този, е да инсталирате Microsoft Office 2007, инсталиран без никакви проблеми, но арго добивам то да се актуализира, за да върви microsft обновяване, води до промени искам аз, а след това ги изтегли, компютъра ми след това отива да инсталирате актуализации и след това да получа кутия казва някои актуализации не могат да бъдат инсталирани, всички оцениха помогне, това е движеща ми ядки, никога не беше този проблем преди.

Marve
Old 14 юни 2008, 07:26
Номер на групата

Бързо въпроса, моля, не се вземат престъплението, е копие можете Инсталирате legit копие?
Old 15 юни 2008, 06:21
Новите държави Група

Здравей Emrys88

Да му един legit копие на Microsoft Office 2007 и аз вече успях да решим този проблем, някак си успях да промените дадена настройка и беше блокира всичките ми актуализации, включително актуализации на Windows, настройката се нарече нещо като Antblocks по прозорците и тя бе определен до блок, който бе причиняване на проблема, може би някой може да хвърли малко повече светлина върху това като не съм в това, преди да дойде и той ще е добре да се знае за бъдещи справки.

Много благодаря Marve
Old 15 юни 2008, 06:58
Номер на групата

Браво за решаване на проблема:)
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc