![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Първи пост тук, имат нужда от помощ с този, е да инсталирате Microsoft Office 2007, инсталиран без никакви проблеми, но арго добивам то да се актуализира, за да върви microsft обновяване, води до промени искам аз, а след това ги изтегли, компютъра ми след това отива да инсталирате актуализации и след това да получа кутия казва някои актуализации не могат да бъдат инсталирани, всички оцениха помогне, това е движеща ми ядки, никога не беше този проблем преди. Marve |
|
| |||
| |||
| Бързо въпроса, моля, не се вземат престъплението, е копие можете Инсталирате legit копие? |
|
| |||
| |||
| Здравей Emrys88 Да му един legit копие на Microsoft Office 2007 и аз вече успях да решим този проблем, някак си успях да промените дадена настройка и беше блокира всичките ми актуализации, включително актуализации на Windows, настройката се нарече нещо като Antblocks по прозорците и тя бе определен до блок, който бе причиняване на проблема, може би някой може да хвърли малко повече светлина върху това като не съм в това, преди да дойде и той ще е добре да се знае за бъдещи справки. Много благодаря Marve |
|
| |||
| |||
| Браво за решаване на проблема:) |