![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny První místo zde, potřebujete pomoct s tím musel přeinstalovat Microsoft Office 2007, nainstalován bez problémů, ale nelze ho aktualizovat, jde na microsft aktualizace vyvoláte aktualizace Žádám a pak je bude stahovat, pak je můj počítač nainstalovat aktualizace a pak jsem si řekl: krabice některých aktualizací nelze nainstalovat, pomoc ocení, to je hnací mne ořechy, nikdy před tímto problémem. Marve |
|
| |||
| |||
| Rychlý dotaz, prosím, nemáte přestupku, je kopie Instalujete důvěryhodně kopie? |
|
| |||
| |||
| Ahoj Emrys88 Ano, jeho zákonný jedna kopie sady Microsoft Office 2007 a já jsem nyní podařilo vyřešit problém, nějak se mi podařilo změnit nastavení a bylo blokování všech mých aktualizace včetně aktualizací systému Windows, nastavení říkalo něco jako Antblocks v oknech a to byl soubor do bloku, který byl příčinou problému, možná někdo mohl vrhají světlo na některé jako jsem nikdy předtím v celé a bylo by dobré vědět, pro budoucí použití. Díky mnoha Marve |
|
| |||
| |||
| Výborně se na řešení problému:) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přechod od Microsoft Office Outlook 2007 na PC 2 Microsoft Office X Entoutage pro MAC | jjuli | Office & Aplikace | 0 | 11. června 2009 15:52 |
| Microsoft Office, který preferujete? 2003 nebo 2007? | ComputerWorld | Office & Aplikace | 19 | 9. března 2009 03:49 |
| Microsoft Office 2007 Jak velká Přílohy mohou být zaslány? | kaz46 | Office & Aplikace | 7 | 10. listopadu 2008 15:02 |
| Office 2007 nebude aktualizovat | Bubba | Office & Aplikace | 4 | 6. listopadu 2008 17:00 |
| Microsoft Office 2007 velikonoční vajíčka | PyroTails | Office & Aplikace | 4 | 5. prosince 2007 08:42 |
| Thread Nástroje | |
| |