μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Επίκλισης ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Office 2007

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2008, 06:45
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Επίκλισης ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Office 2007

Γεια Όλα

Πρώτη θέση εδώ, χρειάζεται κάποια βοήθεια σε αυτό, έπρεπε να εγκαταστήσετε ξανά το Microsoft Office 2007, εγκαθίσταται με σημαντικά προβλήματα, αλλά δεν καταλαβαίνω για την ενημέρωση, να πηγαίνει microsft ενημέρωση, εμφανίζεται ενημερώσεις απαιτούν Ι και, στη συνέχεια, οι λήψεις τους, τον υπολογιστή μου στη συνέχεια να εγκαταστήσετε ενημερώσεις και στη συνέχεια να πάρω ένα κουτί λένε ορισμένες ενημερωμένες εκδόσεις δεν θα μπορούσε να εγκατασταθεί, οποιαδήποτε βοήθεια εκτιμάται, πρόκειται για τους καρπούς με κέλυφος οδήγησης μου, ποτέ δεν είχε αυτό το πρόβλημα πριν.

Marve
Old 14 Ιουν 2008, 07:26
Ομάδα Δωρητών

Γρήγορη ερώτηση, παρακαλούμε να μην λάβει αδίκημα, είναι το αντίγραφο κάνετε εγκατάσταση ενός legit αντίγραφο;
Old 15 Ιουν 2008, 06:21
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια Emrys88

Ναι το ένα legit αντίγραφο του Microsoft Office 2007 και τώρα έχω καταφέρει να λύσει το πρόβλημα, με κάποιο τρόπο κατάφερα να αλλάξετε μια ρύθμιση, και ήταν όλες οι ενημερώσεις μου κλείδωμα συμπεριλαμβανομένων ενημερωμένες εκδόσεις των Windows, η ρύθμιση αυτή ονομάζεται κάτι σαν Antblocks σε παράθυρα και τότε που να μπλοκάρει το οποίο προκαλεί το πρόβλημα, ίσως κάποιος θα μπορούσε να ρίξει λίγο φως σε αυτό που έχω δεν τέθηκε ποτέ σε αυτό το πριν και θα ήταν καλό να γνωρίζουμε για μελλοντική αναφορά.

Πολλά ευχαριστώ Marve
Old 15 Ιουν 2008, 06:58
Ομάδα Δωρητών

Μπράβο για την επίλυση του προβλήματος:)
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η μετάβαση από το Microsoft Office Outlook 2007 για το PC 2 Microsoft Office X Entoutage για MAC jjuli Office Suites & Εφαρμογές 0 11 Ιουν 2009 15:52
Ποια Microsoft Office προτιμάτε; 2003 ή το 2007; Computerworld Office Suites & Εφαρμογές 19 9 Μαρ 2009 03:49
Microsoft Office 2007 Συνημμένα Πόσο μεγάλο μπορεί να σταλεί; kaz46 Office Suites & Εφαρμογές 7 10 Νοε 2008 15:02
Office 2007 δεν θα ενημερώσει Bubba Office Suites & Εφαρμογές 4 6η Νοε 2008 17:00
Microsoft Office 2007 Πασχαλινά αυγά PyroTails Office Suites & Εφαρμογές 4 5 Δεκ. 2007 08:42
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.