![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All Prvi post ovdje, potreba neki pomoć sa ovaj, morali ponovo instalirati Microsoft Office 2007, instalira bez problema ali licemjerje dobiti Internet to ažuriranje, microsft ide na nadopunu, donosi se ažurira tražim downloads i onda im zatim moj računalo ide na instaliranje ažuriranja i onda ja dobijem kutiju rekavši neka ažuriranja ne može biti instaliran, svaka pomoć dobrodošla, ovo je vozeći mene oraščića, nikada nije imala taj problem prije nego. Marve |
|
| |||
| |||
| Brzo pitanje, nemojte se kazneno djelo, je li kopija instalirate čitljiv kopirati? |
|
| |||
| |||
| Hi Emrys88 Da svojim čitljiv Kopiraj od Microsoft Office 2007 i sada sam uspio riješiti problem, nekako sam uspio da promijenite postavku i to je bio blokiranje svih moja ažuriranja, uključujući Windows ažuriranja, postavke se zvao nešto kao Antblocks u windows i to je bio postavljen blokiranja koja je uzrok problema, možda bi mogao netko prolio svjetlo na neke kao nikad nisam došao preko ovaj prije nego i da bi bilo dobro da znaš za kasnije. Mnogobrojan hvala Marve |
|
| |||
| |||
| Bravo na rješavanju problema:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Premještanje iz sustava Microsoft Office Outlook 2007 na računalo sa sustavom Microsoft Office 2 X Entoutage na MAC | jjuli | Office & Applications | 0 | 11. lipnja 2009 15:52 |
| Koji Microsoft Office više sviđa? 2003 ili 2007? | ComputerWorld | Office & Applications | 19 | 9. ožujak 2009 03:49 |
| Microsoft Office 2007 Kako veliki Prilozi se mogu poslati? | kaz46 | Office & Applications | 7 | 10. studeni 2008 15:02 |
| Office 2007 nadogradnja neće | Bubba | Office & Applications | 4 | 6. studeni 2008 17:00 |
| Microsoft Office 2007 Uskršnja Jaja | PyroTails | Office & Applications | 4 | 5. prosinac 2007 08:42 |
| Thread Tools | |
| |