![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi All First post čia reikia šiek tiek padėti su šia, buvo iš naujo įdiegti Microsoft Office 2007, įrengtų jokių problemų, bet cant get it to update, važiuoja į microsft update, pakelia man naujienas ir reikalauja, o vėliau parsisiųsti juos, mano kompiuterio, tada eina įdiegti atnaujinimus ir tada man pasakė kai atnaujinimus dėžutė negali būti įdiegtas, Any help appreciated, tai man vairavimo riešutai, niekada šia problema anksčiau. Marve |
|
| |||
| |||
| Greita klausimą, prašom nepriimti nusikaltimą, yra kopija diegiate Legit kopiją? |
|
| |||
| |||
| Hi Emrys88 Taip jos teisėtu kopija Microsoft Office 2007 "ir aš jau sugebėjo išspręsti šią problemą, nors man pavyko pakeisti nustatymus ir jis blokuoja visus mano atnaujinimus, įskaitant Windows atnaujinimus, kuriame buvo raginama kažką panašaus Antblocks Windows ir jis buvo nustatytas užblokuoti kuris sukelia problemą, gal kas nors galėtų mesti šiek tiek šviesos į tai, kaip aš niekada nebūna per šį prieš tai būtų gerai žinoti ateičiai. Ačiū Marve |
|
| |||
| |||
| Gerai padaryta, sprendžiant šią problemą:) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Kuris "Microsoft Office" Ar norite? 2003 ar 2007? | ComputerWorld | Office Suites & Applications | 19 | 9 kovas 2009 03:49 |
| Microsoft Office 2007 "Kokio Priedai gali būti siunčiama? | kaz46 | Office Suites & Applications | 7 | Lapkritis 10, 2008 15:02 |
| "Office 2007" nebus atnaujinta | Bubba | Office Suites & Applications | 4 | 6 lapkritis 2008 17:00 |
| Microsoft Office 2007 "Easter Eggs | PyroTails | Office Suites & Applications | 4 | 5 gruodis 2007 08:42 |
| Temos įrankiai | |
| |