![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Prvé miesto tu, potrebujete pomoct s tým musel preinštalovať Microsoft Office 2007, nainštalovaný bez problémov, ale nemožno ho aktualizovať, ide na microsft aktualizácia vyvoláte aktualizácia Žiadam a potom sa bude sťahovať, potom je môj počítač nainštalovať aktualizácie a potom som si povedal: krabice niektorých aktualizácií nedá nainštalovať, pomoc ocenia, to je hnacia mne orechy, nikdy pred týmto problémom. Marv |
|
| |||
| |||
| Rýchly dotaz, prosím, nemáte priestupku, je kópia Nainštalujete dôveryhodne kópie? |
|
| |||
| |||
| Ahoj Emrys88 Áno, jeho zákonný jedna kópia balíka Microsoft Office 2007 a ja som teraz podarilo vyriešiť problém, nejako sa mi podarilo zmeniť nastavenia a bolo blokovanie všetkých mojich zmenené vrátane aktualizácie systému Windows, nastavenia říkalo niečo ako Antblocks v oknách a to bol súbor do bloku, ktorý bol príčinou problému, možno niekto mohol vrhajú svetlo na niektoré ako som nikdy predtým v celej a bolo by dobré vedieť, na budúce použitie. Vďaka mnohým marv |
|
| |||
| |||
| Výborne sa na riešenie problému:) |