![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи Алл Први пост овде, потреба некакав помоћ са овај, морали поново да инсталирате Мицрософт Оффице 2007, инсталира без проблема али лицемјерје добити то за ажурирање, мицросфт иде на исправку, доноси се ажурира тражим доунлоадс и онда им затим мој рачунар иде на инсталирање исправке и онда ја добијем кутију рекавши нека исправке не може бити инсталиран, свака помоћ добродошла, ово је возачки мене орашчића, никада није имала тај проблем пре него. Марве |
|
| |||
| |||
| Брзо питање, немојте да се кривично дело, да ли је копија инсталирате читљив копирате? |
|
| |||
| |||
| Бок Емрыс88 Да својим читљив Копирај од Мицрософт Оффице 2007 и сада сам успео решити проблем, некако сам успео да промените поставку и то је био блокирање свих моја исправке, укључујући Уиндоус исправке, подешавања се звао нешто као Антблоцкс у уиндоус и то је био постављен блокирања која је узрок проблема, можда би могао неко пролио светло на неке као никад нисам дошао преко данашји пре него и да би било добро да знаш за касније. Многобројан захвалност марве |
|
| |||
| |||
| Браво на решавању проблема:) |