менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Нахиляє оновлення Microsoft Office 2007

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2008, 06:45
Нові члени групи

Всі привіт

Перший пост тут потрібна допомога з цим, довелося перевстановити Microsoft Office 2007, встановлених без будь-яких проблем, але косяк діставати її оновлення, йде до Microsft оновлення, виховує оновлень я вимагаю, а потім завантажує їх, мій комп'ютер потім йде установка оновлень а потім отримати вікна говорили деякі оновлення не може бути встановлена будь-яка допомога оцінили, це зводить мене з горіхами, ніколи цю проблему раніше.

Marve
Old 14 червня 2008, 07:26
Донор групи

Швидкий питання, будь ласка, не ображайтеся, є копією ви встановлюєте Legit копія?
Old 15 червня 2008, 06:21
Нові члени групи

Привіт Emrys88

Та своєї Legit копія Microsoft Office 2007, і я вже вдалося вирішити проблему, як-то мені вдалося змінити настройки і блокує всі мої оновлень, включаючи оновлення Windows, установка називається щось на кшталт Antblocks в Windows і встановіть його у блоці, який викликає проблеми, може бути, хтось може пролити певне світло на цей, як я ніколи не стикалася раніше і було б добре знати в майбутньому.

Багато Завдяки Marve
Old 15 червня 2008, 06:58
Донор групи

Ну зробити на вирішенні проблеми:)
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.