![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всі привіт Перший пост тут потрібна допомога з цим, довелося перевстановити Microsoft Office 2007, встановлених без будь-яких проблем, але косяк діставати її оновлення, йде до Microsft оновлення, виховує оновлень я вимагаю, а потім завантажує їх, мій комп'ютер потім йде установка оновлень а потім отримати вікна говорили деякі оновлення не може бути встановлена будь-яка допомога оцінили, це зводить мене з горіхами, ніколи цю проблему раніше. Marve |
|
| |||
| |||
| Швидкий питання, будь ласка, не ображайтеся, є копією ви встановлюєте Legit копія? |
|
| |||
| |||
| Привіт Emrys88 Та своєї Legit копія Microsoft Office 2007, і я вже вдалося вирішити проблему, як-то мені вдалося змінити настройки і блокує всі мої оновлень, включаючи оновлення Windows, установка називається щось на кшталт Antblocks в Windows і встановіть його у блоці, який викликає проблеми, може бути, хтось може пролити певне світло на цей, як я ніколи не стикалася раніше і було б добре знати в майбутньому. Багато Завдяки Marve |
|
| |||
| |||
| Ну зробити на вирішенні проблеми:) |