mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Changing Default opciju EXCEL

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 11, 2009, 03:52
New Member Group

Default Changing Default opciju EXCEL

In EXCEL, kad es iet uz Tools> Macro> Makro, lai redzētu sarakstu ar pieejamajiem makro, es vispirms iegūt visu makro, kas pieder darbgrāmatu atvērtu, jo noklusējuma opcija "makro ..." mazā lodziņā ir " visu darbgrāmatu atvērtu ".
Vai, ka noklusējuma izvēle tikt mainīta uz "Šī darbgrāmata"?
Vai es varu rakstīt makro, lai saņemtu to mainīt?
Sincere thanks for any help par šo.
ACAL
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Pārziemot variants pazuda ToshibaBreakdown Windows Operating Systems 0 24 maijs 2009 13:02
XP No Repair Option jaybob275 Windows Operating Systems 4 13 novembris 2008 12:16
Google help. Nē back izvēle ashmehta Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 7 11 maijs 2008 02:17
Changing Default Download / Install mapes Marcus123 Windows Operating Systems 1 21 janvāris 2008 10:58
Labs risinājums? sf49ers15 Portatīvie datori, Mobiles & PDA 1 16 janvāris 2008 00:07
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.