az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Excel'de varsayılan seçenektir değiştirme

Reply

Konu Araçları
Old 11 Haziran 2009, 03:52
Yeni Üye Grubu

Default Excel'de varsayılan seçenektir değiştirme

Excel'de, ben gidip Araçlar> Makro> Makrolar, mevcut makro listesini görmek için, önce tüm makroları tüm çalışma açın ait almak çünkü bulunan "Makrolar" default seçeneği ... "altında küçük kutu" olduğunu Tüm çalışma "açık.
Bu varsayılan seçenektir değiştirilebilir için "Bu çalışma kitabı"?
Veya onu elde etmek için bir makro yazabilirsiniz değişti?
Bu konuda herhangi bir yardım Sincere teşekkürler.
ACAL
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hazırda Beklet Seçeneği kayboldu ToshibaBreakdown Windows İşletim Sistemleri 0 24 May 2009 13:02
XP Hayır Onarım Seçeneği jaybob275 Windows İşletim Sistemleri 4 13. Kasım 2008 12:16
Google'a yardımcı olur. Hayır geri seçeneği ashmehta Web Tarayıcılar & FTP istemci 7 11 May 2008 02:17
Varsayılan Yükleme Değiştirme / Install klasörü Marcus123 Windows İşletim Sistemleri 1 21. Ocak 2008 10:58
Seçeneği İyi mi? sf49ers15 Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 1 16. Ocak 2008 00:07
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından