по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

База данни в рамките на достъп

Reply

Нишка Инструменти
Old 18-ти март 2008, 14:58
Член Група

Default База данни в рамките на достъп

Майка ми работи частно здравно дружество и тя ме помоли да се създаде база данни за служителите си чрез Excel. Базата данни трябва да бъдат показвани като информационна страница, разделени в различни области. Такива като "информация за контакт", "близките роднини", "медицинска информация" и т.н. Аз DONT мисля, че тази част от базата данни, ще бъде трудно.

Въпреки това, след което тя иска да бъде в състояние да поставени някои данни от всеки служител файл в документ за печат. Например, за да отпечатате само името и телефонния номер на всеки служител. Това ще е необходимо да се изготвят в таблицата формат и след това отпечатва.

Сега, Im не много на фуча с Access, infact I havent дори се допря до него, тъй като GCSE, която бе 8 години назад сега.

Така че, не все пак имате някакви съвети, или дори книгите / водачи мога да използвам?
Old 18-ти март 2008, 15:18
Номер на групата

Моля първо се изясни дали е Excel или достъп!

Old 18-ти март 2008, 15:19
Член Група

Достъп!

Грешката е моя, аз написах Excel като рефлекс, нейните всички ние използваме по време на работа, така му на върха на езика ми много!
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
QuickBooks Онлайн база данни? ronjeremy198 Уеб дизайн, Хостинг & SEO 1 1-во Юни 2009 15:27
Проблеми блокиране на достъпа до някои материали по Ie8, без да се наруши всякакъв достъп simon1990 Браузъри Уеб & FTP клиенти 2 10 април 2009 01:14
База данни намаление на цените Hybr! Г Общността Новини & Чат 5 27 ноември 2008 18:09
Свързване на MySQL база данни, да има достъп чрез ODBC - Link загубили? Samantha0101 Офис Suites & Приложения 0 6 април 2008 04:53
Безплатен филм база .. харесвам помагам ще опитам някоя. 4D (Fordy (Форд) Оли Общи Софтуер Чат 1 30 август 2007 година 14:36
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc