![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Майка ми работи частно здравно дружество и тя ме помоли да се създаде база данни за служителите си чрез Excel. Базата данни трябва да бъдат показвани като информационна страница, разделени в различни области. Такива като "информация за контакт", "близките роднини", "медицинска информация" и т.н. Аз DONT мисля, че тази част от базата данни, ще бъде трудно. Въпреки това, след което тя иска да бъде в състояние да поставени някои данни от всеки служител файл в документ за печат. Например, за да отпечатате само името и телефонния номер на всеки служител. Това ще е необходимо да се изготвят в таблицата формат и след това отпечатва. Сега, Im не много на фуча с Access, infact I havent дори се допря до него, тъй като GCSE, която бе 8 години назад сега. Така че, не все пак имате някакви съвети, или дори книгите / водачи мога да използвам? |
|
| |||
| |||
| Моля първо се изясни дали е Excel или достъп!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Достъп! Грешката е моя, аз написах Excel като рефлекс, нейните всички ние използваме по време на работа, така му на върха на езика ми много! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| QuickBooks Онлайн база данни? | ronjeremy198 | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 1 | 1-во Юни 2009 15:27 |
| Проблеми блокиране на достъпа до някои материали по Ie8, без да се наруши всякакъв достъп | simon1990 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 10 април 2009 01:14 |
| База данни намаление на цените | Hybr! Г | Общността Новини & Чат | 5 | 27 ноември 2008 18:09 |
| Свързване на MySQL база данни, да има достъп чрез ODBC - Link загубили? | Samantha0101 | Офис Suites & Приложения | 0 | 6 април 2008 04:53 |
| Безплатен филм база .. харесвам помагам ще опитам някоя. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Софтуер Чат | 1 | 30 август 2007 година 14:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |