menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Přístup do databáze

Reply

Thread Nástroje
Old 18 března 2008, 14:58
Člen Skupina

Default Přístup do databáze

Moje matka provozuje soukromé zdravotnické společnosti a ona mě požádal o vytvoření databáze pro její zaměstnance pomocí Excel. Databáze musí být zobrazeny jako informační stránky rozděleny do různých oblastí. Jako 'kontakt', 'příbuzní', 'zdravotnických informací' atd. I dont myslíte, že tato část databáze bude obtížné.

Nicméně, ona pak chce, aby byl schopen dát některé údaje z každého zaměstnance obrázek do dokumentu k tisku. Například pro tisk jen jméno a telefonní číslo každého zaměstnance. To bude muset být sestavené do tabulky formátu a následně vytisknout.

Teď, im not much a hvízdot s Access, infact i havent dokonce dotkl se od GCSE, která byla 8 roků zpátky.

Takže se stejně žádné rady, nebo dokonce i knihy / průvodce mohu použít?
Old 18 března 2008, 15:18
Dárce Skupina

Prosím první objasnit, zda je Excel nebo Access!

Old 18 března 2008, 15:19
Člen Skupina

Přístup!

Moje chyba, psal jsem vyniknout jako reflex, všichni jsme jeho použití v práci, takže její tip na můj jazyk a lot!
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
QuickBooks databáze on-line? ronjeremy198 Web Design, hosting & SEO 1 1. červen 2009 15:27
Problémy blokování přístupu k některým Materiál na Ie8 Bez Damaging všechny přístupové simon1990 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 10. dubna 2009 01:14
Databáze Rollback Hybr! D Společenství Novinky a chat 5 27. listopadu 2008 18:09
Připojení k databázi MySQL přístup pomocí ODBC - odkaz ztratil? Samantha0101 Office & Aplikace 0 6. dubna 2008 04:53
Volný Movie Database .. prosím pomozte pokusí žádné. 4D (Fordy (Ford) Ollie Obecné Software Chat 1 30. srpna 2007 14:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.