![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje matka provozuje soukromé zdravotnické společnosti a ona mě požádal o vytvoření databáze pro její zaměstnance pomocí Excel. Databáze musí být zobrazeny jako informační stránky rozděleny do různých oblastí. Jako 'kontakt', 'příbuzní', 'zdravotnických informací' atd. I dont myslíte, že tato část databáze bude obtížné. Nicméně, ona pak chce, aby byl schopen dát některé údaje z každého zaměstnance obrázek do dokumentu k tisku. Například pro tisk jen jméno a telefonní číslo každého zaměstnance. To bude muset být sestavené do tabulky formátu a následně vytisknout. Teď, im not much a hvízdot s Access, infact i havent dokonce dotkl se od GCSE, která byla 8 roků zpátky. Takže se stejně žádné rady, nebo dokonce i knihy / průvodce mohu použít? |
|
| |||
| |||
| Prosím první objasnit, zda je Excel nebo Access!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Přístup! Moje chyba, psal jsem vyniknout jako reflex, všichni jsme jeho použití v práci, takže její tip na můj jazyk a lot! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| QuickBooks databáze on-line? | ronjeremy198 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 1. červen 2009 15:27 |
| Problémy blokování přístupu k některým Materiál na Ie8 Bez Damaging všechny přístupové | simon1990 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 10. dubna 2009 01:14 |
| Databáze Rollback | Hybr! D | Společenství Novinky a chat | 5 | 27. listopadu 2008 18:09 |
| Připojení k databázi MySQL přístup pomocí ODBC - odkaz ztratil? | Samantha0101 | Office & Aplikace | 0 | 6. dubna 2008 04:53 |
| Volný Movie Database .. prosím pomozte pokusí žádné. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Obecné Software Chat | 1 | 30. srpna 2007 14:36 |
| Thread Nástroje | |
| |