μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Η πρόσβαση στο εσωτερικό της βάσης δεδομένων

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Μαρτίου, 2008, 14:58
Μέλος Ομάδα

Default Η πρόσβαση στο εσωτερικό της βάσης δεδομένων

Η μητέρα μου έχει μια ιδιωτική εταιρεία και την υγειονομική περίθαλψη που μου ζήτησε να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων για τον εργαζόμενο, χρησιμοποιώντας το Excel. Η βάση δεδομένων θα πρέπει να εμφανίζεται ως μια ενημερωτική σελίδα χωρίζεται σε διάφορους τομείς. Όπως η «επικοινωνία», «πλησιέστερος συγγενής», «ιατρικές πληροφορίες» κλπ. Ι dont πιστεύω ότι αυτό το μέρος της βάσης δεδομένων θα είναι δύσκολη.

Ωστόσο, στη συνέχεια, θέλει να είναι σε θέση να θέσει ορισμένα στοιχεία από κάθε εργαζόμενο σε ένα αρχείο για να εκτυπώσετε το έγγραφο. Για παράδειγμα, για να εκτυπώσετε μόνο το όνομα και το τηλέφωνο του κάθε εργαζόμενου. Αυτό θα πρέπει να καταρτίζονται σε μορφή πίνακα και στη συνέχεια να εκτυπωθούν.

Τώρα, δεν im πολύ ενός whizz με την Access, infact i havent αγγίξει ακόμη και αυτό από GCSE, που ήταν 8 χρόνια πίσω τώρα.

Έτσι, η ούτως ή άλλως έχουν οποιαδήποτε συμβουλή, ή ακόμη και βιβλία / οδηγοί να μπορώ να χρησιμοποιήσω;
Old 18 Μαρτίου, 2008, 15:18
Ομάδα Δωρητών

Ξεκαθαρίστε πρώτα κατά πόσον είναι ή Excel Access!

Old 18 Μαρτίου, 2008, 15:19
Μέλος Ομάδα

Πρόσβαση!

Το κακό, έγραψα Excel ως αντανακλαστικό, τα χρησιμοποιούμε σε όλες τις εργασίες, προκειμένου το στην άκρη της γλώσσας μου είναι πολλά!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.