manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Database Access unutar

Reply

Thread Tools
Old 18 ožujak 2008, 14:58
Member Group

Default Database Access unutar

Moja majka pokreće privatnom zdravstvu tvrtka i ona je mene pitao kako bi se stvorio zaposlenik bazu za nju koristeći Excel. U bazi podataka treba da se prikazuje kao informativna stranica odvojeni u različitim područjima. Kao što je "kontakt podaci ',' najbliži rođak ',' medicinskih informacija" itd. I ne mislim da je ovaj dio je baza podataka će biti teško.

Međutim, tada ona želi biti u stanju staviti određene podatke iz svakog zaposlenika datoteku u dokument za ispis. Na primjer, za ispis samo ime i broj telefona za svakog zaposlenika. To će morati biti sastavljeni u obliku tablice, a zatim tiskan.

Sada im ne puno a projuriti sa Access, infact luka, čak i dotaknu se od GCSE, koji je sada 8 godina leđa.

Pa, ionako ne imati bilo koji savjet, ili čak knjige / vodići mogu koristiti?
Old 18 ožujak 2008, 15:18
Donatorska Grupa

Molimo Vas da pojasnite da li je prvi Excel ili Access!

Old 18 ožujak 2008, 15:19
Member Group

Access!

My bad, ja sam excel kao refleks, njegove sve mi koristimo na poslu tako da njen tip na moj jezik puno!
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
QuickBooks Database Online? ronjeremy198 Web Dizajn, Hosting & SEO 1 1. lipnja 2009 15:27
Problemi Blokiranje pristupa neki materijal o Ie8 Bez štetnih Sve Access simon1990 Web Browsers & FTP Klijenti 2 10. travanj 2009 01:14
Database Rollback Hybr! D Community News & Chat 5 27. studeni 2008 18:09
Uspostavljanje veze s MySQL bazu podataka za pristup pomoću ODBC - link izgubio? Samantha0101 Office & Applications 0 6. travanj 2008 04:53
Free Movie Database .. ugoditi pomoć će nastojati ih ima. 4D (Fordy (Ford) Ollie Općenito Software Chat 1 30. kolovoz 2007 14:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.