![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja majka pokreće privatnom zdravstvu tvrtka i ona je mene pitao kako bi se stvorio zaposlenik bazu za nju koristeći Excel. U bazi podataka treba da se prikazuje kao informativna stranica odvojeni u različitim područjima. Kao što je "kontakt podaci ',' najbliži rođak ',' medicinskih informacija" itd. I ne mislim da je ovaj dio je baza podataka će biti teško. Međutim, tada ona želi biti u stanju staviti određene podatke iz svakog zaposlenika datoteku u dokument za ispis. Na primjer, za ispis samo ime i broj telefona za svakog zaposlenika. To će morati biti sastavljeni u obliku tablice, a zatim tiskan. Sada im ne puno a projuriti sa Access, infact luka, čak i dotaknu se od GCSE, koji je sada 8 godina leđa. Pa, ionako ne imati bilo koji savjet, ili čak knjige / vodići mogu koristiti? |
|
| |||
| |||
| Molimo Vas da pojasnite da li je prvi Excel ili Access!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Access! My bad, ja sam excel kao refleks, njegove sve mi koristimo na poslu tako da njen tip na moj jezik puno! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| QuickBooks Database Online? | ronjeremy198 | Web Dizajn, Hosting & SEO | 1 | 1. lipnja 2009 15:27 |
| Problemi Blokiranje pristupa neki materijal o Ie8 Bez štetnih Sve Access | simon1990 | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 10. travanj 2009 01:14 |
| Database Rollback | Hybr! D | Community News & Chat | 5 | 27. studeni 2008 18:09 |
| Uspostavljanje veze s MySQL bazu podataka za pristup pomoću ODBC - link izgubio? | Samantha0101 | Office & Applications | 0 | 6. travanj 2008 04:53 |
| Free Movie Database .. ugoditi pomoć će nastojati ih ima. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Općenito Software Chat | 1 | 30. kolovoz 2007 14:36 |
| Thread Tools | |
| |