kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Adatbázisra Access

Reply

Téma eszközök
Old Március 18, 2008, 14:58
Csoport tagja

Default Adatbázisra Access

Anyám fut egy magán egészségügyi ellátás, illetve az általa kért meg, hogy hozzanak létre egy adatbázist a munkavállaló neki Excellel. Az adatbázisban kell megjeleníteni, mint egy információs oldalt elválasztott különböző területeken. Mint például a "elérhetőségéről", "közeli hozzátartozók", "orvosi információk stb I dont gondol, hogy ez a része az adatbázis lesz nehéz.

Azonban, azt akarja, akkor lehet, hogy bizonyos adatok minden alkalmazott fájlt a dokumentum nyomtatását. Például, hogy csak kiírja a nevét és telefonszámát minden munkavállalónak. Ezt meg kell készíteni egy táblázatot, majd nyomtatott formában.

Most im nem sokkal egy zseniális hozzáférést, infact i havent is érintette, mivel GCSE, amit 8years vissza.

Szóval, ez mindenképpen valamilyen tanácsot adni, sőt könyvek / tájékoztatók tudom használni?
Old Március 18, 2008, 15:18
Donor Group

Kérjük, először tisztázni, hogy az Excel vagy az Access!

Old Március 18, 2008, 15:19
Csoport tagja

Hozzáférés!

Az én hibám, én írtam az Excel, mint egy reflex, hogy mi használja a munka annak érdekében, hogy a hegye a nyelvem nagyon!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
QuickBooks Online adatbázisában? ronjeremy198 Web Design, Hosting & SEO 1 1. június 2009 15:27
Problémák blokkolása hozzáférést bizonyos anyagok Ie8 károsítása nélkül minden olyan hozzáférési simon1990 Web böngésző és FTP Clients 2 10. április 2009 01:14
Adatbázis Rollback Hybr! D Közösségi Hírek & Chat 5 27. november 2008 18:09
Összekapcsolása a MySQL adatbázis hozzáférés ODBC - kapcsolat elveszett? Samantha0101 Office & Applications 0 6. április 2008 04:53
Free Movie Database .. kérem, segítsen megpróbál ilyen. 4D (Fordy (Ford) Ollie General Chat szoftver 1 30. augusztus 2007 14:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.