פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

מסד נתונים בתוך גישה

Reply

שרשרת כלים
Old 18 מרס 2008, 14:58
חבר קבוצת

Default מסד נתונים בתוך גישה

אמא שלי מפעילה חברה פרטית בריאות והיא ביקשה ממני ליצור מסד נתונים שעובד עבור אותה באמצעות Excel. מסד הנתונים צריך להיות מוצגת בדף מידע מופרדים לתוך אזורים שונים. כגון 'פרטי קשר', 'שאר בשר', 'מידע רפואי' וכו 'dont אני חושב שזה חלק הנתונים יהיה קשה.

עם זאת, אז היא רוצה להיות מסוגל לשים מסוימים נתונים מכל עובד הקובץ לתוך מסמך להדפסה. לדוגמה, כדי להדפיס רק את השם ואת מספר הטלפון של כל עובד. זה יהיה צריך להיות מלוקט לתוך שולחן פורמט ואז להדפיס.

עכשיו, לא הרבה IM של גאון עם גישה, infact אני אפילו havent נגע GCSE אותו מאז שהיה 8years בחזרה עכשיו.

אז, האם בכל זאת יש לך עצה, או אפילו ספרים / מדריכים אני יכול להשתמש?
Old 18 מרס 2008, 15:18
קבוצת תורמים

בבקשה להבהיר תחילה אם היא Excel או גישה!

Old 18 מרס 2008, 15:19
חבר קבוצת

גישה!

טעות שלי, אני כתבתי את Excel כחלק רפלקס, את כל מה שאנחנו כל כך להשתמש בעבודה שלו על קצה הלשון שלי הרבה!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.