mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Access duomenų bazė

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 18, 2008, 14:58
Narys

Default Access duomenų bazė

Mano mama dirba privačių sveikatos priežiūros bendrovė, ir ji paprašė manęs sukurti darbuotojų duomenų bazėje ji naudojant Excel. Bazės turi būti rodomas kaip informacijos puslapis padalintas į skirtingas sritis. Tokių kaip "kontaktinė informacija", "gimines", "medicininė informacija" ir tt I dont think, kad ši duomenų dalis bus sunku.

Tačiau ji to nori, kad būtų galima pateikti tam tikrus duomenis iš kiekvieno darbuotojo failą į dokumentą spausdinti. Pavyzdžiui, jei norite spausdinti tik vardą ir telefono numerį kiekvieno darbuotojo. Tai turės būti renkami į lentelės formatu ir tada atsispausdinti.

Dabar jiems nėra labai prieinamos nusišvilpti, infact i havent net nelieskite jo, nes GCSE, kuris buvo 8years back now.

Taigi, ar šiaip kokių nors patarimų, ar net knygos / vadovus galiu naudoti?
Old Kovas 18, 2008, 15:18
Donorų grupės

Prašome paaiškinti, ar ji yra pirmoji Excel arba Access!

Old Kovas 18, 2008, 15:19
Narys

Access!

Mano blogas, parašiau programą Excel kaip refleksas, visi mes naudojame savo darbe, todėl jos dėl savo liežuvio aikštelė Patarimas!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
QuickBooks Online Database? ronjeremy198 Web Design, Hosting & SEO 1 1 birželis 2009 15:27
Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access simon1990 Naršyklėms & FTP Klientai 2 Balandis 10, 2009 01:14
Atstatymas duomenų bazės Hybr! D Community News & Chat 5 Lapkritis 27, 2008 18:09
Pavyzdžiai: MySQL duomenų bazės prieigos naudojant ODBC - ryšys prarado? Samantha0101 Office Suites & Applications 0 6 balandis 2008 04:53
Free Movie Database .. Please help bandys visus. 4D (Fordy (Ford) Ollie BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Rugpjūtis 30, 2007 14:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.