![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano mama dirba privačių sveikatos priežiūros bendrovė, ir ji paprašė manęs sukurti darbuotojų duomenų bazėje ji naudojant Excel. Bazės turi būti rodomas kaip informacijos puslapis padalintas į skirtingas sritis. Tokių kaip "kontaktinė informacija", "gimines", "medicininė informacija" ir tt I dont think, kad ši duomenų dalis bus sunku. Tačiau ji to nori, kad būtų galima pateikti tam tikrus duomenis iš kiekvieno darbuotojo failą į dokumentą spausdinti. Pavyzdžiui, jei norite spausdinti tik vardą ir telefono numerį kiekvieno darbuotojo. Tai turės būti renkami į lentelės formatu ir tada atsispausdinti. Dabar jiems nėra labai prieinamos nusišvilpti, infact i havent net nelieskite jo, nes GCSE, kuris buvo 8years back now. Taigi, ar šiaip kokių nors patarimų, ar net knygos / vadovus galiu naudoti? |
|
| |||
| |||
| Prašome paaiškinti, ar ji yra pirmoji Excel arba Access!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Access! Mano blogas, parašiau programą Excel kaip refleksas, visi mes naudojame savo darbe, todėl jos dėl savo liežuvio aikštelė Patarimas! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| QuickBooks Online Database? | ronjeremy198 | Web Design, Hosting & SEO | 1 | 1 birželis 2009 15:27 |
| Problemos, blokuoja prieigą prie tam tikros medžiagos apie IE8 nepažeidus All Access | simon1990 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | Balandis 10, 2009 01:14 |
| Atstatymas duomenų bazės | Hybr! D | Community News & Chat | 5 | Lapkritis 27, 2008 18:09 |
| Pavyzdžiai: MySQL duomenų bazės prieigos naudojant ODBC - ryšys prarado? | Samantha0101 | Office Suites & Applications | 0 | 6 balandis 2008 04:53 |
| Free Movie Database .. Please help bandys visus. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Rugpjūtis 30, 2007 14:36 |
| Temos įrankiai | |
| |