mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Datubāzes Access

Reply

Thread Tools
Old Marts 18, 2008, 14:58
Loceklis

Default Datubāzes Access

Mana māte vada privātā veselības aprūpes uzņēmums un viņa man lūdza izveidot darbinieku datu bāzi par viņas izmantojot Excel. Datubāze ir jābūt redzamai displejā kā informācijas lapa sadalīts dažādās jomās. Piemēram, "kontaktinformācija", "tuvāko radinieku", "medicīnas informāciju" uc I dont domāju, ka šī datu bāze daļa būs grūti.

Tomēr viņa pēc tam grib, lai varētu uzdot konkrētus datus no katra darbinieka faila dokumentu drukāšanai. Piemēram, lai tieši drukātu vārdu un tālruņa numuru katram darbiniekam. Tas būs nepieciešams apkopo tabulas formātā un pēc tam izdrukāt.

Tagad, im nav daudz sīkšana ar Access, infact i havent pat aizskāra tā laika, GCSE, kas bija 8years atpakaļ tagad.

Tātad, tas vienalga ir kāds padoms, vai pat grāmatas / ceļveži es varu izmantot?
Old Marts 18, 2008, 15:18
Donors Group

Default Datubāzes Access

Lūdzu precizēt, pirmkārt, vai tas ir Excel un Access!

Old Marts 18, 2008, 15:19
Loceklis

Default Datubāzes Access

Piekļuve!

Mans slikti, es uzrakstīju excel kā reflekss, to visu mēs izmantojam darbā, tāpēc tās par galu mana mēle lot!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.