mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Baza de date în Access

Reply

Thread Tools
Old 18 martie 2008, 14:58
Grupul de stat

Mama mea se execută o companie privată de sănătate şi ea mi-a crea un angajat pentru o bază de date folosind Excel. Baza de date trebuie să fie afişate ca o pagina de informaţii separate în diferite domenii. Cum ar fi "detalii de contact", "o rudă", "informatii medicale" etc I dont cred că această parte a bazei de date va fi greu.

Cu toate acestea, atunci ea vrea să fie capabil de a pune anumite date de la fiecare angajat, într-un fişier pentru a imprima documentul. De exemplu, pentru a imprima doar numele şi numărul de telefon de fiecare angajat. Acest lucru va trebui să fie compilate într-un format de tabel şi apoi tipărită.

Acum, im nu de mult de un şuierat cu acces, fapt i havent chiar a atins-o, deoarece GCSE, care a fost de 8 ani înapoi acum.

Deci, oricum nu au nici un sfat, sau chiar carti / ghiduri pot folosi?
Old 18 martie 2008, 15:18
Grupul de donator

Vă rugăm să clarificaţi dacă primul este Excel sau de acces!

Old 18 martie 2008, 15:19
Grupul de stat

Accesul!

Greşeala mea, am scris excel ca un reflex, sa le folosim toate la locul de muncă atât de ei pe vârful limbii mele foarte mult!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.