menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Prístup do databázy

Reply

Thread Tools
Old 18 marca 2008, 14:58
Člen Skupina

Default Prístup do databázy

Moja matka prevádzkuje súkromné zdravotnícke spoločnosti a ona ma požiadal o vytvorenie databázy pre jej zamestnancov pomocou Excel. Databáza musí byť zobrazené ako informačné stránky rozdelené do rôznych oblastí. Ako 'kontakt', 'príbuzní', 'zdravotníckych informácií' atď I dont myslíte, že táto časť databázy bude ťažké.

Avšak, ona potom chce, aby bol schopný dať niektoré údaje z každého zamestnanca obrázok do dokumentu k tlači. Napríklad pre tlač len meno a telefónne číslo každého zamestnanca. To bude musieť byť zostavené do tabuľky formáte a následne vytlačiť.

Teraz, im not much a hvízdot s Access, infact i havent dokonca dotkl sa od GCSE, ktorá bola 8 rokov späť.

Takže sa rovnako žiadne rady, alebo dokonca aj knihy / sprievodca môžem použiť?
Old 18 marca 2008, 15:18
Darcu Skupina

Prosím prvý objasniť, či je Excel alebo Access!

Old 18 marca 2008, 15:19
Člen Skupina

Prístup!

Moja chyba, psal jsem vyniknúť ako reflex, všetci sme jeho použitie v práci, takže jej tip na môj jazyk a lot!
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
QuickBooks databázy on-line? ronjeremy198 Web Design, hosting & SEO 1 1. jún 2009 15:27
Problémy blokovanie prístupu k niektorým Materiál na Ie8 Bez damaging všetky prístupové simon1990 Webových prehliadačov & FTP Klienti 2 10. apríla 2009 01:14
Databáza Rollback Hybr! D Spoločenstva Novinky a chat 5 27. novembra 2008 18:09
Pripojenie k databáze MySQL prístup pomocou ODBC - odkaz stratil? Samantha0101 Office & Aplikácie 0 6. apríla 2008 04:53
Voľný Movie Database .. prosím pomôžte pokúsi žiadne. 4D (Ford (Ford) Ollie Všeobecné Software Chat 1 30. augusta 2007 14:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.