![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja matka prevádzkuje súkromné zdravotnícke spoločnosti a ona ma požiadal o vytvorenie databázy pre jej zamestnancov pomocou Excel. Databáza musí byť zobrazené ako informačné stránky rozdelené do rôznych oblastí. Ako 'kontakt', 'príbuzní', 'zdravotníckych informácií' atď I dont myslíte, že táto časť databázy bude ťažké. Avšak, ona potom chce, aby bol schopný dať niektoré údaje z každého zamestnanca obrázok do dokumentu k tlači. Napríklad pre tlač len meno a telefónne číslo každého zamestnanca. To bude musieť byť zostavené do tabuľky formáte a následne vytlačiť. Teraz, im not much a hvízdot s Access, infact i havent dokonca dotkl sa od GCSE, ktorá bola 8 rokov späť. Takže sa rovnako žiadne rady, alebo dokonca aj knihy / sprievodca môžem použiť? |
|
| |||
| |||
| Prosím prvý objasniť, či je Excel alebo Access!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Prístup! Moja chyba, psal jsem vyniknúť ako reflex, všetci sme jeho použitie v práci, takže jej tip na môj jazyk a lot! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| QuickBooks databázy on-line? | ronjeremy198 | Web Design, hosting & SEO | 1 | 1. jún 2009 15:27 |
| Problémy blokovanie prístupu k niektorým Materiál na Ie8 Bez damaging všetky prístupové | simon1990 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 10. apríla 2009 01:14 |
| Databáza Rollback | Hybr! D | Spoločenstva Novinky a chat | 5 | 27. novembra 2008 18:09 |
| Pripojenie k databáze MySQL prístup pomocou ODBC - odkaz stratil? | Samantha0101 | Office & Aplikácie | 0 | 6. apríla 2008 04:53 |
| Voľný Movie Database .. prosím pomôžte pokúsi žiadne. | 4D (Ford (Ford) Ollie | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. augusta 2007 14:36 |
| Thread Tools | |
| |