мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Датабасе Аццесс унутар

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Јан 2008, 14:58
Мембер Гроуп

Default Датабасе Аццесс унутар

Моја мајка покреће приватном здравству фирма и она је мене питао како би се створио запосленик базу за њу помоћу Ексцел. У бази података треба да се приказује као информативна страница одвојени у различитим областима. Као што је "контакт подаци ',' најближи рођак ',' медицинских информација" итд И не мислим да је овај део је база података ће бити тешко.

Међутим, тада она жели да буде у стању ставити одређене податке из сваког запосленика датотеку у документ за штампање. На пример, за штампање само име и број телефона за сваког запосленика. То ће морати да буду састављени у облику табеле, а затим одштампан.

Сада им не пуно а пројурити са Аццесс, инфацт лука, чак и дотакну се од ГЦСЕ, који је сада 8 година леђа.

Па, ионако не имати било који савет, или чак књиге / водичи могу користити?
Old 18. Јан 2008, 15:18
Донаторска Група

Молимо Вас да појасни да ли је први Ексцел или Аццесс!

Old 18. Јан 2008, 15:19
Мембер Гроуп

Аццесс!

Мы бад, ја сам ексцел као рефлексе, његове све ми користимо на послу тако да њен тип на мој језик пуно!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
КуицкБоокс Датабасе Онлине? роњеремы198 Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 1 1. јуна 2009 15:27
Проблеми Блокирање приступа неки материјал о Ие8 Без штетних Све Аццесс симон1990 Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 2 10 април 2009 01:14
Датабасе роллбацк Хыбр! Д Цоммуниты Неус & Цхат 5 27 новембар 2008 18:09
Успостављање везе са МыСКЛ базу података за приступ помоћу ОДБЦ - линк изгубио? Самантха0101 Оффице & Апплицатионс 0 6 април 2008 04:53
Фрее Мовие Датабасе .. угодити помоћ ће настојати их има. 4Д (Форды (Форд) Оллие Уопштено Софтуаре Цхат 1 30 аугуст 2007 14:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц