![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя мати працює приватна компанія, охорона здоров'я і вона попросила мене, щоб створити базу даних співробітників для її використання Microsoft Excel. База даних повинна відображатися як інформація про сторінку розділені на різні райони. Такі контактні дані ',' найближчий родич ',' як 'медичної інформації "Dont т.д. Я думаю, що ця частина бази даних, буде складно. Однак потім вона хоче, щоб мати можливість поставити певні дані по кожному співробітнику-файла в документ на друк. Наприклад, щоб просто надрукувати ім'я та номер телефону кожного співробітника. Це повинні бути складені у вигляді таблиці, а потім роздрукувати. Тепер їм не дуже спритний чоловік, що мають доступ, Infact гавань я торкнувся її, навіть після GCSE, який був 8years тепер назад. Що ж, це все одно що-небудь порадити, або навіть книг / керівництв можна використовувати? |
|
| |||
| |||
| Прохання роз'яснити, перша це Excel або Access!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Доступ! Мій погано, я написала Excel як рефлекс, його всі ми використовуємо у своїй роботі, з тим на кінчику моєї мови багато! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| QuickBooks Database Online? | ronjeremy198 | Веб дизайн, хостинг & SEO | 1 | 1 червня 2009 15:27 |
| Проблема блокування доступу до певних матеріалів на ie8 без шкоди All Access | simon1990 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 10 квітня 2009 01:14 |
| Відкат баз даних | Hybr! D | Community News & чат | 5 | 27 листопада 2008 18:09 |
| Зразки MySQL базу даних для доступу з використанням ODBC - посилання втратив? | Samantha0101 | Office Suites & Застосування | 0 | 6 квітня 2008 04:53 |
| Безкоштовні Movie Database .. Будь ласка, допоможіть постарається будь-хто. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | General Software чат | 1 | 30 серпня 2007 14:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |