![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Πριν από χρόνια, διάβασα για ένα προϊόν από εξαφανίζονται, inc. ότι ήταν μια απλή προσθήκη στο Outlook ότι επιτρέπεται στους χρήστες να δημιουργούν αυτόματα τα μηνύματα που κρυπτογραφούνται και λήξης (δυσανάγνωστο) μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα για τον αποδέκτη της μηχανής. Προσπάθησα να πάω πίσω στο site τους και δεν μοιάζουν να είναι γύρω - υπό κατασκευή; Τέλος πάντων, Ξέρει κανείς από ένα παρόμοιο προσθήκη-στα οποία θα μου επιτρέπει αυτή τη λειτουργία μέσα από το Outlook; Θα ήθελα να είναι σε θέση να στείλει ένα email και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, ή μετά από αυτή την έχουν διαβάσει από μου δέκτη, το μήνυμα είτε θα εξαφανιστούν (εξαφανιστεί) ή να καταστεί δυσανάγνωστο. Ευχαριστώ. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Σφάλμα Outlook Express - Emails δεν θα εκτύπωση | Sparkey 5 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 7 | 10 Σεπτεμβρίου 2009 14:11 |
| Outlook 2007 Προβλήματα στην αποστολή μηνυμάτων σε άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό το Πετάσματα! | JonHig | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 0 | 18 Ιουν 2009 01:05 |
| Όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook υπεισέλθω σε spam | alyann | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 8 Ιουν 2009 15:12 |
| Γιατί οι απαντήσεις μου να επανέλθω Outlook Emails ΧΩΡΙΣ Μορφοποίηση; | delboy | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 1 | 23 Φεβ 2009 09:35 |
| Δεν δυνατές συνδέσεις για να ανοίξει Web μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook 2003 | 1199mac | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 5 | 20 Δεκ. 2007 03:58 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |