mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Nykstantis laiškus (kurti) Outlook 2007

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 3, 2009, 02:12
Naujas Narys

Default Nykstantis laiškus (kurti) Outlook 2007

Metų, aš perskaičiau apie nuo išnykimo, Inc produktas. tai buvo paprastas Outlook Add-in ", kuri leidžia vartotojams kurti laiškus, kurie buvo užšifruoti Auto ir pasibaigęs (neskaito), po tam tikro laiko į gavėjo kompiuterį. Aš bandė grįžti į savo svetainę ir neatrodo, kaip jis vis dar yra aplink - under construction? Anyway, Ar kas nors žinote panašų priedą, kad leistų man nuo per Outlook funkcijos? Norėčiau, kad būtų galima siųsti paštu, ir po to, kai nustatyta, kiek laiko, ar po to, kai jis buvo skaityti mano gavėjas, žinutė bus arba išeiti (išnykti), arba būti priimtas neskaito. Ačiū.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Outlook Express Error - Laiškai nebus spausdinti Sparkey 5 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 7 10 rugsėjis 2009 14:11
"Outlook 2007" Problemos siunčiant laiškus Žmonės slepiasi po Ši uždanga! JonHig Paštas, VoIP & MP Aptarimas 0 Birželis 18, 2009 01:05
Visi el Outlook vyksta į spam alyann Office Suites & Applications 0 8 birželis 2009 15:12
Kodėl Atsakymai į Mano el Outlook Come Back be formatavimo? delboy Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 23 vasaris 2009 09:35
Ne Poss atidaryti žiniatinklio nuorodos per laiškus "Outlook 2003" 1199mac Paštas, VoIP & MP Aptarimas 5 20 gruodis 2007 03:58
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.