mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Izzušana E-pastu (izveidot) 2007 Outlook

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 3, 2009, 02:12
New Member Group

Gadus atpakaļ, es izlasīju par produktu izzušanu, inc. tas bija vienkāršs Outlook pievienojumprogrammu, kas ļauj lietotājiem izveidot e-pastus, kas bija auto šifrēti un izbeigšanās (garlaicīgs) pēc noteikta laika perioda, uz saņēmēja mašīna. Es centos iet atpakaļ uz savu vietu un tas nav izskatās tas joprojām ir aptuveni - under construction? Anyway, vai kāds zina par līdzīgu pievienojumprogrammu, kas ļautu man šo funkcionalitāti no Outlook? Es gribētu, lai varētu nosūtīt e-pastu un pēc noteikta laika vai pēc tā ir bijis lasīt mana saņēmējs, ziņojums būtu vai nu aiziet prom (pazūd) vai tiks padarīts nesalasāms. Pateicība.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.