rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Disappearing Wiadomości (utworzenie) w programie Outlook 2007

Reply

Narzędzia wątku
Old 3 czerwca 2009, 02:12
Nowe państwa grupy

Default Disappearing Wiadomości (utworzenie) w programie Outlook 2007

Lat temu, czytałem o produkt zaginięcia, inc. że był prosty Outlook add-in, która umożliwiła użytkownikom tworzenie e-maile, które zostały automatycznie zaszyfrowane i minął (nieczytelne) po upływie określonego czasu na komputerze odbiorcy. Chciałem wrócić do swojej witryny i nie wygląda to jeszcze okolice - w budowie? W każdym razie, nie każdy wie o podobnym dodać, że w pozwoliłby mi tej funkcji z perspektywy? Chciałbym, aby móc wysłać e-mail i po określonym czasie, lub po jej czytać mój odbiorcy, wiadomość będzie albo odejdę (znikają) lub być świadczone nieczytelne. Dzięki.
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Outlook Express Błąd - Wiadomości nie drukuj Sparkey 5 E-mail, VoIP & IM dyskusja 7 10 września 2009 14:11
Problemy w programie Outlook 2007 wysyłanie e-maili do osób Ukrywanie Za to kurtyny! JonHig E-mail, VoIP & IM dyskusja 0 18 czerwca 2009 01:05
Wszystkie wiadomości e-mail programu Outlook wdawania się spam alyann Office Suites & Applications 0 8. czerwiec 2009 15:12
Dlaczego Czy odpowiedzi na mój e-maile Outlook Come Back Bez Formatowanie? delboy E-mail, VoIP & IM dyskusja 1 23 lutego 2009 09:35
Nie poss otwierać linki do stron internetowych za pośrednictwem e-maili w programie Outlook 2003 1199mac E-mail, VoIP & IM dyskusja 5 20. grudnia 2007 03:58
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.