mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Office Suites & Aplicatii

Register

Email-uri de dispariţie (crea) în Outlook 2007

Reply

Thread Tools
Old 3 iunie 2009, 02:12
Noile state Group

Default Email-uri de dispariţie (crea) în Outlook 2007

De ani în urmă, am citit despre un produs de la dispariţie, inc. că a fost un simplu Outlook add-in, ceea ce a permis utilizatorilor să creeze e-mail-uri care au fost auto criptate şi expirat (ilizibil), după o anumită perioadă de timp pe al destinatarului maşină. Am încercat să mă întorc la site-ul lor şi se pare că nu este încă în jur - in constructie? Oricum, Stie cineva de un similar add-in care ar permite-mi această funcţionalitate din cadrul Outlook? Aş dori să fie în măsură să trimiteţi un e-mail şi sunt definite după o perioadă de timp, sau după ce a fost citit de către destinatar mea, mesajul să fie pleca (dispar) sau poate fi prestate nu poate fi citită. Mulţumesc.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Outlook Express Error - Mesajele de e-mail nu va imprima Sparkey 5 Email, VoIP & chat Discuţie 7 10 septembrie 2009 14:11
Outlook 2007 Probleme în Trimitere email-uri la People ascunde in spatele Cortinei! JonHig Email, VoIP & chat Discuţie 0 18 iunie 2009 01:05
Toate mesajele de poştă electronică Outlook întâmplă în spam alyann Office Suites & Aplicatii 0 8 iunie 2009 15:12
De ce Răspunsurile la meu Mesaje de poştă electronică Outlook întoarce Fără Formatarea? delboy Email, VoIP & chat Discuţie 1 23 februarie 2009 09:35
Nu poss pentru a deschide site-uri prin e-mail-uri în Outlook 2003 1199mac Email, VoIP & chat Discuţie 5 20 decembrie 2007 03:58
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.