мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Е-нестају (створити) у програму Оутлоок 2007

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. јуни 2009, 02:12
Нови члан групе

Default Е-нестају (створити) у програму Оутлоок 2007

Година, читао сам о производу из нестају, Инц. који је једноставан за Оутлоок додај у дозвољено да корисници креирати е-поруке које су шифровану и ауто истекла (нечитак), након одређеног временског периода на примаоца маа̨ине. Покушала сам се вратити у свој сајт и то не изгледа као да је још увек око - у изради? Иначе, се било ко кноткле од сличних додај у који би дозволу од мене овај функционалност програма Оутлоок? Желим бити у могућности послати е-поруку и након што је дефинисано време, или након што га је прочитао моје примаоца, порука би било отићи (нестати) или бити пружене нечитак. Хвала.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оутлоок Експресс Еррор - Е-неће исписати Спаркеы 5 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 7 10. Јул 2009 14:11
Оутлоок 2007 проблеми Слање е-поруке да би људи који су се скривали Овај Иза завесе! ЈонХиг Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 18. јуна 2009 01:05
Све поруке е-поште програма Оутлоок у току спам алыанн Оффице & Апплицатионс 0 8. јуна 2009 15:12
Зашто Одговори на Мој Оутлоок Е-врацхају Без Форматирање? делбоы Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 23 фебруар 2009 09:35
Није посс отворити Уеб линкови путем е-поште у програму Оутлоок 2003 1199мац Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 5 20 децембар 2007 03:58
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц