![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Година, читао сам о производу из нестају, Инц. који је једноставан за Оутлоок додај у дозвољено да корисници креирати е-поруке које су шифровану и ауто истекла (нечитак), након одређеног временског периода на примаоца маа̨ине. Покушала сам се вратити у свој сајт и то не изгледа као да је још увек око - у изради? Иначе, се било ко кноткле од сличних додај у који би дозволу од мене овај функционалност програма Оутлоок? Желим бити у могућности послати е-поруку и након што је дефинисано време, или након што га је прочитао моје примаоца, порука би било отићи (нестати) или бити пружене нечитак. Хвала. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оутлоок Експресс Еррор - Е-неће исписати | Спаркеы 5 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 7 | 10. Јул 2009 14:11 |
| Оутлоок 2007 проблеми Слање е-поруке да би људи који су се скривали Овај Иза завесе! | ЈонХиг | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 0 | 18. јуна 2009 01:05 |
| Све поруке е-поште програма Оутлоок у току спам | алыанн | Оффице & Апплицатионс | 0 | 8. јуна 2009 15:12 |
| Зашто Одговори на Мој Оутлоок Е-врацхају Без Форматирање? | делбоы | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 1 | 23 фебруар 2009 09:35 |
| Није посс отворити Уеб линкови путем е-поште у програму Оутлоок 2003 | 1199мац | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 5 | 20 децембар 2007 03:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |