менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Зникаючий Emails (створити) в Outlook 2007

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 02:12
Нові члени групи

Кілька років тому я прочитав про продукт від зникнення, Inc. Це була проста Outlook надбудову, що дозволило користувачам створювати електронні листи, які були зашифровані і Auto минув (читається) після певного періоду часу на машині одержувача. Я спробував повернутися в свій сайт, і не схоже це ще навколо - під будівництво? В усякому разі, Хто-небудь знає аналогічної надбудовою, яка дозволила б мені цю функцію в рамках Outlook? Я хотів би мати можливість відправляти електронну пошту і після закінчення певного проміжку часу, або після того, як вона читала мої одержувача, повідомлення буде або йти (зникають), або бути винесено нечитабельним. Спасибо.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.