![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз може да не изглежда да си взема документите, образувано от ODT на Microsoft Office формат. Аз опитах няколко пъти, но всичко продължава да излиза чете. Има открит офис добави, че аз съм за изчезнали? |
|
| |||
| |||
| Опитах се, когато си спестявания в открити офис ще спаси, както и промяна на типа на файла |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да отворя. PUB Отвори файл в офиса? | sagheer | Офис Suites & Приложения | 1 | 6 юни 2009 06:04 |
| Excel не е отваряне на документ, той открито само сив екран | Gnucastle | Офис Suites & Приложения | 0 | 28 май 2009 г. 00:52 |
| Може да отворите документа, записани в службата от 2007 до Отвори в Office 2003 | tolet | Офис Suites & Приложения | 13 | 5-и парламентарен Mar 2009 11:25 |
| Е отворен офис, съвместими с Microsoft Office | pinkypossum001 | Офис Suites & Приложения | 2 | 21 ноември 2008 08:13 |
| Отвори офис и mirco меки офис | ken979 | Офис Suites & Приложения | 2 | 12 Авг 2007 04:22 |
| Нишка Инструменти | |
| |