![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA licemjerje 'činiti se da biste dobili od moje dokumente pretvoriti odt na Microsoft Office formata. Pokušao sam nekoliko puta, ali sve se čuva izlazili pomiješano. Ima li Open Office dodaj na koji sam nestalo? |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušali kada spremite u otvorenim uredima događa snimi kao i mijenjanje vrstu datoteke |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako otvoriti. PUB datoteke u Office Open? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. lipnja 2009 06:04 |
| Excel nije otvaranje dokumenta je otvoren samo siv ekran | Gnucastle | Office & Applications | 0 | 28. svibanj 2009 00:52 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Otvoren je ured kompatibilan sa sustavom Microsoft Office | pinkypossum001 | Office & Applications | 2 | 21. studeni 2008 08:13 |
| Open Office i Mirco soft ured | ken979 | Office & Applications | 2 | 12. kolovoz 2007 04:22 |
| Thread Tools | |
| |