![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА лицемјерје 'чинити се за добити од моје документе претворити одт на Мицрософт Оффице формата. Покушао сам неколико пута, али све се чува излазили помешан. Има ли Опен Оффице додај на који сам нестало? |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушали када сачувајте у отвореним канцеларијама дешава сними као и мијењање врсту датотеке |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како отворити. Пуб датотеке у Оффице Опен? | сагхеер | Оффице & Апплицатионс | 1 | 6. јуна 2009 06:04 |
| Ексцел није отварање документа је отворен само сив екран | Гнуцастле | Оффице & Апплицатионс | 0 | 28 мај 2009 00:52 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| Отворен је уред компатибилан са системом Мицрософт Оффице | пинкыпоссум001 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 21 новембар 2008 08:13 |
| Опен Оффице и Мирц софт канцеларија | кен979 | Оффице & Апплицатионс | 2 | 12 аугуст 2007 04:22 |
| Тхреад Тоолс | |
| |