![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Дали Microsoft Oulook "натоварване". Ost файлове, когато програмата за пръв път е започнал? Знам, че я зарежда. Pst файл и че ояден. Pst папката може да доведе до много бавен старт. Не съм сигурен, ако това е необходимо да отрежете определят. Ost файлове също. И няма кой знае защо Outlook е към "натоварване" на тези файлове при стартиране нагоре? Имам 3 години стойността на имейли в моя Netscape поща, но това никога не се забави стартирането на програмата. Doe прави Outlook заредите тези файлове в RAM памет? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Excel Печатане - "Out памет. Запазване или Затворете всички отворени файлове или приложения" Грешка | ruipistola | Digital Imaging & Принтери | 0 | 23rd май 2009 г. 01:18 |
| "Зареди Оптимизираното подразбиране" въпрос | 3ss3nc3 | Общи Софтуер Чат | 2 | 2-ро Nov 2008 07:54 |
| Лаптоп не започването, "синтаксиса" или "диск грешка". | aechain | Windows операционни системи | 5 | 24 Jan 2008 15:45 |
| "Невидими" музикални файлове ... | Anticleptic | Общи Софтуер Чат | 1 | 21 Окт 2007 03:25 |
| Как да изтриете файлове, когато "Достъп отказан"? | Rob8UrChips | Windows операционни системи | 6 | 17 Окт 2007 13:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |