az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Office Suites & Uygulamalar

Register

Mu Oulook "yük". Başlatmada ost dosyalarının de mi?

Reply

Konu Araçları
Old 29 Mayıs 2009, 01:02
Yeni Üye Grubu

Default Mu Oulook "yük". Başlatmada ost dosyalarının de mi?

Microsoft Oulook "yük". Ost dosyalarının zaman program ilk başlatıldığında? Ben bu yükler. Pst dosyası ve bu bilgileri bir şişmiş. Pst klasörü çok yavaş başlayın neden olabilir. Eğer çok. Ost dosyalarının aşağı süs için gerekli olandan değil elbette.

Ve herkes NEDEN Outlook, "" bu dosyaları kurmak yük vardır biliyor? Ben Netscape posta 3 yıl e-posta değeri var ama bu programın başlatılması yavaşladı asla.

Yılmaz Outlook yük RAM belleğe bu dosyalar nedir?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Excel'de Yazdırma - "Memory Out. Kaydet veya Aç Dosyalar veya Uygulamalar Kapat" Hatası ruipistola Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar 0 23 Mayıs 2009 01:18
"Load Optimized Defaults" sorusu 3ss3nc3 Yazılım Genel Sohbet 2 2. Kasım 2008 07:54
Dizüstü bilgisayar başlarken değil, "sözdizimini" veya "Disk hatası". aechain Windows İşletim Sistemleri 5 24. Ocak 2008 15:45
"Görünmez" müzik dosyaları ... Anticleptic Yazılım Genel Sohbet 1 21. Ekim 2007 03:25
Ne zaman "Erişim reddedildi" dosyaları silmek için? Rob8UrChips Windows İşletim Sistemleri 6 17. Ekim 2007 13:53
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından