![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Microsoft Oulook "yük". Ost dosyalarının zaman program ilk başlatıldığında? Ben bu yükler. Pst dosyası ve bu bilgileri bir şişmiş. Pst klasörü çok yavaş başlayın neden olabilir. Eğer çok. Ost dosyalarının aşağı süs için gerekli olandan değil elbette. Ve herkes NEDEN Outlook, "" bu dosyaları kurmak yük vardır biliyor? Ben Netscape posta 3 yıl e-posta değeri var ama bu programın başlatılması yavaşladı asla. Yılmaz Outlook yük RAM belleğe bu dosyalar nedir? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Excel'de Yazdırma - "Memory Out. Kaydet veya Aç Dosyalar veya Uygulamalar Kapat" Hatası | ruipistola | Dijital Görüntüleme ve Yazıcılar | 0 | 23 Mayıs 2009 01:18 |
| "Load Optimized Defaults" sorusu | 3ss3nc3 | Yazılım Genel Sohbet | 2 | 2. Kasım 2008 07:54 |
| Dizüstü bilgisayar başlarken değil, "sözdizimini" veya "Disk hatası". | aechain | Windows İşletim Sistemleri | 5 | 24. Ocak 2008 15:45 |
| "Görünmez" müzik dosyaları ... | Anticleptic | Yazılım Genel Sohbet | 1 | 21. Ekim 2007 03:25 |
| Ne zaman "Erişim reddedildi" dosyaları silmek için? | Rob8UrChips | Windows İşletim Sistemleri | 6 | 17. Ekim 2007 13:53 |
| Konu Araçları | |
| |