![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar I nakonfigurovali Outlook 2003 ke stažení webmailové z mého tiscali e-mailový účet. Doposud tak dobrý, ale co tu je, že jsem buď muset stiskněte F9 klíč, nebo jít do odesílat / přijímat kartu stahovat poštu na můj schránky. Jak se vám to stahovat e-maily automaticky, aniž by museli používat F9 klíč? díky Děkan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S možností, které můžete nastavit pro odesílání / příjem každý xx minut.
| |||
| |||
| Volby> Nastavení pošty> odesílat / přijímat - V roce 2007, 2003, by měly být podobné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Live Mail Outlook Connector Chyba | mctw | Email, VoIP & IM Diskuse | 7 | 6. května 2009 08:26 |
| Outlook nelze připojit k Mail Server | thingie2 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 27 dubna 2009 13:30 |
| Jak odebrat aplikaci Outlook Express z stává výchozí mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 8. října 2008 08:50 |
| Outlook Express výchozí Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskuse | 6 | 18. leden 2008 10:24 |
| Outlook zařazování mail? | greensleeves54 | Email, VoIP & IM Diskuse | 4 | 11. října 2007 17:14 |
| Thread Nástroje | |
| |