![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Imam konfiguriran Outlook 2003 za preuzimanje webmail iz mog Tiscali račun e-pošte. Zasada je dobro, ali mislim da ono što je bilo da ja moram a zatim pritisnite tipku F9 ili idite na Šalji / primi karticu za preuzimanje mail na moj Inbox. Kako ste dobili Internet to preuzimanje e-pošte automatski, bez potrebe da koristite tipku F9? hvala Dekanat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U opcijama možete podesiti ga za slanje / primanje svakih xx minuta.
| |||
| |||
| Opcije> mail setup> Šalji / primi - 2007, 2003 bi trebala biti slična. |
![]() |
|
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Outlook Live Mail Error konektor | mctw | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 6. svibanj 2009 08:26 |
| Outlook Ne mogu se povezati na poslužitelj | thingie2 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 27. travanj 2009 13:30 |
| Kako ukloniti iz Outlook Express postaje zadani mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 8. listopad 2008 08:50 |
| Outlook Express default Mail račun | dfr200764 | Email, VoIP & IM Razgovor | 6 | 18 siječanj 2008 10:24 |
| Outlook omotač mail? | greensleeves54 | Email, VoIP & IM Razgovor | 4 | 11. listopad 2007 17:14 |
| Thread Tools | |
| |