![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar I nakonfigurovali Outlook 2003 k stiahnutiu webmailovej z môjho tiscali e-mailový účet. Doteraz tak dobrý, ale co tu je, že som buď musieť stlačte F9 kľúč, alebo ísť do odosielať / prijímať kartu sťahovať poštu na môj schránky. Ako sa vám to sťahovať e-maily automaticky, bez toho, aby museli používať F9 kľúč? vďaka Dekan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S možností, ktoré môžete nastaviť pre odosielanie / príjem každý xx minút.
| |||
| |||
| Voľby> Nastavenie pošty> odosielať / prijímať - V roku 2007, 2003, by mali byť podobné. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Live Mail Outlook Connector Chyba | mctw | Email, VoIP & IM Diskusia | 7 | 6. mája 2009 08:26 |
| Outlook sa nemôže pripojiť k Mail Server | thingie2 | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 27 apríla 2009 13:30 |
| Ako odstrániť program Outlook Express z stáva predvolené mail | hehenotfunny | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 8. októbra 2008 08:50 |
| Outlook Express predvolené Mail | dfr200764 | Email, VoIP & IM Diskusia | 6 | 18. január 2008 10:24 |
| Outlook zaraďovania mail? | greensleeves54 | Email, VoIP & IM Diskusia | 4 | 11. októbra 2007 17:14 |
| Thread Tools | |
| |