![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я налаштував Outlook 2003 для завантаження веб-пошти з мого облікового запису електронної пошти Tiscali. Поки що все добре, але що я можу знайти те, що я змушені або натисніть клавішу F9 або перейти до Send / Receive вкладку, щоб завантажити пошту на мій "Вхідні". Як ви отримуєте його для завантаження електронної пошти автоматично, без необхідності використовувати клавішу F9? спасибо Дін |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В опціях можна налаштувати його для відправлення / отримання кожні XX хвилин.
| |||
| |||
| Опції> Настройка пошти> Надіслати та отримати - в 2007, 2003 повинні бути аналогічними. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Live Mail Outlook Connector помилку | mctw | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 7 | 6 травня 2009 08:26 |
| Outlook не вдається підключитися до поштового сервера | thingie2 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 27 квітня 2009 13:30 |
| Як видалити Outlook Express стати моєю пошти за замовчуванням | hehenotfunny | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 8 жовтня 2008 08:50 |
| Outlook Express за умовчанням Mail рахунку | dfr200764 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 6 | 18 січня 2008 10:24 |
| Outlook спулінга пошти? | greensleeves54 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 11 жовтня 2007 17:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |