menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Chybová zpráva v nakladatelství - tato operace je ukončena kvůli systém omezení

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 04:12
Nový člen skupiny

Default Chybová zpráva v nakladatelství - tato operace je ukončena kvůli systém omezení

Ahoj všem,
I use publisher 2007, protože zatímco nyní je vše v pořádku, tak daleko. Až do dnes, při tvorbě webových stránek, jsem se snažil pre-view to s obvyklými tlačítko v menu.

Obvykle ji otevře nové okno s IE a zobrazí vaše webové stránky ve vývoji, ale od rána jsem se chybová zpráva, řekl: "Tato operace je ukončena kvůli systém omezení. Kontaktujte svého správce systému".: Eek:
Vzhledem k tomu, že jsem systému-admin sám, a přihlášeni jako takové, I don't understand to a nemůže najít důvod. : překotit:

Mapy, ve kterém místě by měly být otevřeny existuje na můj candybox, že jsem pečlivě zkontrolovat. Má někdo ví, co dělám špatně?

Díky za čtení.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
IE Chyba - "operace přerušena" - Co to znamená? luke1206 Webových prohlížečů & FTP Klienti 2 12. Srpen 2009 11:04
Restartuje systém náhodně se zobrazí chybová zpráva Z32 Obecné Hardware Chat 2 13. dubna 2009 12:42
Chybová zpráva sashikumaran Operační systémy Windows 1 9. listopadu 2008 13:34
Chybová zpráva megabyte Multimedia & Kodeky 6 8. března 2008 18:14
Chybové hlášení a systém vypnout pomoci potřebuje naléhavě betamax banditu Virus, spyware a bezpečnost 25 20 leden 2008 09:27
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.