μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Μήνυμα λάθους στον Publisher - Η επιχείρηση αυτή έχει περατωθεί λόγω περιορισμών του συστήματος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 13 Ιουν 2009, 04:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Μήνυμα λάθους στον Publisher - Η επιχείρηση αυτή έχει περατωθεί λόγω περιορισμών του συστήματος

Hi all,
I χρήση 2007 δεδομένου ότι ένας εκδότης, ενώ και τώρα όλα είναι καλά, μέχρι τώρα. Μέχρι σήμερα, κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας, προσπάθησα να προ-το δείτε με τα συνήθη κουμπί του μενού.

Κανονικά ανοίγει ένα νέο παράθυρο με IE και εμφανίζει την ιστοσελίδα σας σε εξέλιξη, αλλά από σήμερα το πρωί να πάρω ένα λάθος μήνυμα, λέγοντας: "Η επιχείρηση αυτή έχει περατωθεί λόγω περιορισμών του συστήματος. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος".: Εβδομάδα:
Επειδή είμαι το σύστημα-admin εμένα, και έχετε συνδεθεί ως τέτοια, δεν καταλαβαίνω αυτό και δεν μπορούν να βρουν την αιτία. : αναστατώσει:

Ο χάρτης της τοποθεσίας στην οποία θα πρέπει να ανοίξουν, για την δική μου candybox, θα ελέγχονται προσεκτικά αυτό. Ο καθένας ξέρει τι κάνω λάθος;

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
IE Μήνυμα λάθους - «Λειτουργία τερματιστεί" - Τι σημαίνει αυτό; luke1206 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 2 12 Αυγ 2009 11:04
Σύστημα Επανεκκινεί τυχαία με μήνυμα λάθους z32 Γενική Συζήτηση Hardware 2 13 Απρ 2009 12:42
Μήνυμα λάθους sashikumaran Λειτουργικά συστήματα Windows 1 9 Νοε 2008 13:34
Μήνυμα λάθους megabyte Multimedia & Codecs 6 8η Μαρ 2008 18:14
Εμφανίζεται μήνυμα λάθους και το σύστημα κλείσει χρειάζονται επειγόντως βοήθεια betamax ληστή Virus, Spyware & Ασφάλεια 25 20 Ιαν 2008 09:27
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.