פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

הודעת שגיאה ב-Publisher - פעולה זו הופסק בשל מגבלות המערכת

Reply

שרשרת כלים
Old יוני 13 2009, 04:12
קבוצת חברות חדשות

Default הודעת שגיאה ב-Publisher - פעולה זו הופסק בשל מגבלות המערכת

היי לכולם
אני משתמש ב-Publisher 2007, מאז זמן עכשיו והכל בסדר, עד כה. עד היום, בעת עיצוב אתר, ניסיתי להציג את זה מראש עם הרגילות כפתור התפריט.

בדרך כלל זה פותח חלון חדש עם אינטרנט אקספלורר ומציג את אתר האינטרנט שלך בתהליך, אבל מאז הבוקר אני מקבל הודעת שגיאה, אומר: "פעולה זו הופסק בשל מגבלות המערכת. פנה אל מנהל המערכת".: Eek:
מאז אני מנהל את המערכת בעצמי, וכן נרשם ב לפיכך, אני לא מבין את זה ולא ניתן לברר את הסיבה. : מבואס:

המפה שבה האתר צריך להיות קיים על פתח candybox שלי, כי אני עוברים בדיקה קפדנית. מישהו יודע מה אני עושה לא בסדר?

תודה על הקריאה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
הודעת שגיאה IE - מבצע "בוטלה" - מה זה אומר? luke1206 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 2 12th אוגוסט 2009 11:04
מערכת מפעיל מחדש ולחזור אליו באופן אקראי עם הודעת שגיאה z32 כללי חומרה צ 'אט 2 13 אפריל 2009 12:42
הודעת שגיאה sashikumaran מערכות ההפעלה Windows 1 9th נובמבר 2008 13:34
הודעת שגיאה מגה מולטימדיה רכיבי Codec 6 8 מרץ 2008 18:14
הודעת שגיאה מערכת כיבוי לסייע צורך בדחיפות betamax bandit וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 25 20 ינואר 2008 09:27
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.