mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Klaidos pranešimas Publisher - Ši operacija yra baigta atsižvelgiant į sistemos apribojimus

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 13, 2009, 04:12
Naujas Narys

Hi all,
Aš naudoju "Publisher 2007", nes tuo pačiu metu ir viskas gerai iki šiol. Iki šiandien, projektuojant svetainės, aš bandžiau iš anksto peržiūrėti jį su įprastu mygtuko meniu.

Paprastai ji atidaro naują langą su IE ir rodo jūsų svetainei pažangą, bet nuo šio ryto gaunu klaidos pranešimą, sakydamas: "Ši operacija yra baigta atsižvelgiant į sistemos apribojimus. Susisiekite su jūsų sistemos administratorius".: Eek:
Kadangi esu sistema Administratorius save ir prisijungęs kaip, pavyzdžiui, aš nesuprantu, tai ir negali rasti priežasties. : upset:

Struktūra, kurioje vietoje turėtų būti atidaryta egzistuoja mano candybox, aš atidžiai tikrinamas, kad. Kiekvienas žino, ką aš darau ne taip?

Thanks for reading.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.