mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Error Message in Publisher - Šī darbība ir izbeigts sakarā ar sistēmas ierobežojumi

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 13, 2009, 04:12
New Member Group

Default Error Message in Publisher - Šī darbība ir izbeigts sakarā ar sistēmas ierobežojumi

Hi all,
I use Publisher 2007, jo, kamēr tagad un viss ir labi, tik tālu. Līdz mūsdienām, veicot projektēšanas mājas lapa, es mēģināju iepriekš apskatīt ar parasto pogas izvēlnē.

Parasti tas tiek atvērts jauns logs ar IE un parāda Jūsu mājas lapas progress, bet kopš šī rīta saņemu kļūdas ziņojumu, sakot: "Šī darbība ir izbeigts sakarā ar sistēmas ierobežojumus. Sazinieties ar sistēmas admin".: Eek:
Tā kā es esmu sistēmas admin sevi, un pieteicies kā, piemēram, es nesaprotu šo un nevar atrast iemeslu. : sajukums:

Karte, kurā vietā jāatver pastāv uz manu candybox, es rūpīgi jāpārbauda, ka. Ikviens zina, ko es daru nepareizi?

Thanks for reading.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.