rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Komunikat o błędzie w programie Publisher - Ta operacja jest zakończona z powodu ograniczeń systemu

Reply

Narzędzia wątku
Old 13 czerwiec 2009, 04:12
Nowe państwa grupy

Hi all,
Używam Publisher 2007, ponieważ w trakcie i teraz wszystko jest w porządku, tak daleko. Do dzisiaj, w trakcie projektowania strony internetowej, starałem się wstępnie go zobaczyć ze zwykłymi przycisk w menu.

Zwykle to otwiera nowe okno z IE i wyświetla witrynie w toku, ale od dziś rano otrzymuję komunikat o błędzie, mówiąc: "Operacja ta została rozwiązana ze względu na ograniczenia systemu. Skontaktuj się z administratorem systemu".: Eek:
Ponieważ jestem sam administrator systemu i zalogowaniu się jako takie, nie rozumiem tego i nie możesz znaleźć przyczyny. : zaburzyłyby:

Mapie, w którym miejscu powinien być otwarty istnieje na moim candybox, mogę dokładnie sprawdzić, czy. Ktoś wie, co ja robi źle?

Thanks for reading.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.