menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Chybové hlásenie v nakladatelství - táto operácia je ukončená kvôli systém obmedzenia

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 04:12
Nový člen skupiny

Ahoj všetkým,
I use publisher 2007, pretože zatiaľ čo teraz je všetko v poriadku, tak ďaleko. Až do dnes, pri tvorbe webových stránok, som sa snažil pre-view to s bežnými tlačidlo v menu.

Obvykle ju otvorí nové okno s IE a zobrazí vaše webové stránky vo vývoji, ale od rána som sa chybové hlásenie, povedal: "Táto operácia je ukončená kvôli systém obmedzenia. Kontaktujte svojho správcu systému".: Eek:
Vzhľadom k tomu, že som systéme-admin sám, a prihlásili ako také, Nechcem understand to a nemôže nájsť dôvod. : Překotit:

Mapy, v ktorom mieste by mali byť otvorené existuje na môj candybox, že som starostlivo skontrolovať. Má niekto vie, čo robím zle?

Vďaka za čítanie.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.