![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я використовую Publisher 2007, оскільки в той час як зараз, і все це добре, до цих пір. До сьогоднішнього дня, при проектуванні сайту, я старався, щоб переглянути її звичайної кнопки в меню. Зазвичай вона відкриває нове вікно IE і виводить свій сайт в прогресі, але так як сьогодні вранці я отримав повідомлення про помилку, кажучи: "Ця операція припинена у зв'язку з системою обмежень. Зверніться до свого системного адміністратора".: EEK: Оскільки я системного адміністратора себе, і ввійти в систему як таку, я не розумію цього і не можуть знайти причину. : Засмутився: Карта, в якій сайт повинен бути відкритий існує на мій candybox, я ретельно перевірив це. Ніхто не знає, що я роблю неправильно? Спасибі за читання. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| IE з'являється повідомлення про помилку - "Операція перервана" - що це означає? | luke1206 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 12 серпня 2009 11:04 |
| Випадкові перезавантаження системи і повідомлення про помилку | z32 | Генеральний обладнання чат | 2 | 13 квітня 2009 12:42 |
| Повідомлення про помилку | sashikumaran | Операційні системи Windows | 1 | 9 листопада 2008 13:34 |
| Повідомлення про помилку | мегабайт | Мультимедіа & кодеки | 6 | 8 березня 2008 18:14 |
| Повідомлення про помилку і система закрита, терміново потрібна допомога | Betamax Bandit | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 25 | 20 січня 2008 09:27 |
| Різьба Інструменти | |
| |