по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Excel 2003 SP3 Работна Макро Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 4 юни 2009 г., 02:24
Новите държави Група

Здравейте момчета,

Имам Excel работна книга, а са с Рой DeBriuns отлични имейл подателя макро.

В isusse Имам му е макро изпраща листове без никакви съществуващи макроси в листовете приложен.

Имам макро за "thisworkbook", която работи в отворен. Това е необходимо, защото аз съм с обединението функцията на моята листа и искате да reatain в защита на листове functioniltity.

Когато използвате имейла макро (прикрепен - и променени от оригинала по myslef да предложат някои други неща, които трябва) не имейл файлове с thisworkbook макро прикрепен към всеки имейл.

Има ли начин да променя имейл макро RDBOutlook.txt към електронната поща файлове с всички работни книги, съдържащи оригиналния thisworkbook.cls.

Наздраве и благодаря
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc