μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Excel 2003 SP3 Macro Workbook Βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4 Ιούνη 2009, 02:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Excel 2003 SP3 Macro Workbook Βοήθεια

Hi Guys,

Έχω ένα βιβλίο εργασίας του Excel, και χρησιμοποιείτε Roy DeBriuns εξαιρετική email αποστολέα μακροεντολή.

Η isusse έχω είναι η μακροεντολή στέλνει τα δελτία χωρίς υπάρχουσες μακροεντολές στο φύλλων.

Έχω μια μακροεντολή για "thisworkbook", το οποίο τρέχει σε ανοικτό. Αυτό είναι απαραίτητο επειδή είμαι χρησιμοποιεί ο όμιλος λειτουργεί σε φύλλα μου και θέλουν να προστατεύσουν την reatain φύλλα functioniltity.

Όταν χρησιμοποιώ το email μακροεντολή (Επισυνάπτεται - και τροποποιήθηκε από το πρωτότυπο με myslef να προσφέρουν κάποια άλλα πράγματα που θα πρέπει) να μην τα αρχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την thisworkbook μακροεντολή που επισυνάπτεται σε κάθε email.

Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να τροποποιήσετε το email μακροεντολή RDBOutlook.txt τα αρχεία σε email με όλα τα βιβλία εργασίας που περιέχει το πρωτότυπο thisworkbook.cls.

Cheers και χάρη
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μακροεντολών του Excel για να εκτυπώσετε επιλέξετε κελιά σε ένα φύλλο εργασίας NothingButProblems Office Suites & Εφαρμογές 0 16 Ιουν 2009 17:12
Ανάγκη Μακροεντολή για να συμπληρώσετε το Excel moneybug939 Office Suites & Εφαρμογές 0 9 Ιουν 2009 03:12
Excel 2007 δεν θα φορτωθεί 2003 Add-Σε ahad2010 Office Suites & Εφαρμογές 0 27 Μαΐου 2009 12:44
Microsoft Office Excel 2003; jkamara77 Office Suites & Εφαρμογές 1 21 Νοε 2008 13:31
Εκτύπωση Macro Dj Ram Office Suites & Εφαρμογές 8 8η Μαρ 2008 06:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.