kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Excel 2003 SP3 Munkafüzet Makroszintű Segítség

Reply

Téma eszközök
Old Június 4 2009, 02:24
Új tag Csoport

Default Excel 2003 SP3 Munkafüzet Makroszintű Segítség

Hi Guys,

Van egy Excel munkafüzetet, és használja Roy DeBriuns kitűnő email sender makrót.

A isusse már az ő makró elküldi a lap nélkül meglévő makrók a lapok csatolták.

Nekem van egy makró a "thisworkbook" azaz a nyitott. Ez azért szükséges, mert én vagyok a csoportosítás funkció én lapokat, és azt szeretnék, hogy védjék a reatain lap functioniltity.

Amikor használja az e-mail makró (mellékelve - és módosította az eredeti által myslef, hogy néhány más dolog van szükségem) nem használja az e-mail a fájlokat a thisworkbook makro csatolt minden e-mailt.

Van úgy tudom módosítani az e-mail makro RDBOutlook.txt, hogy az e-mail a fájlok minden munkafüzeteket tartalmazó eredeti thisworkbook.cls.

Cheers és köszönet
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Makroszintű Excel nyomtatásához válasszuk a sejtek a munkalapon NothingButProblems Office & Applications 0 16. június 2009 17:12
Need Makroszintű a benépesít Excel moneybug939 Office & Applications 0 9. június 2009 03:12
Excel 2007 nem fogja betölteni 2003-bővítmény ahad2010 Office & Applications 0 27. május 2009 12:44
A Microsoft Office Excel 2003? jkamara77 Office & Applications 1 21. november 2008 13:31
Nyomtatás Macro Dj Ram Office & Applications 8 8. március 2008 06:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.